Pääkirjaston syksyn satutunnit

Satutunnit aloitetaan pääkirjaston lasten- ja nuortenosastolla kesätauon jälkeen keskiviikkona 29.8. klo 9.30-10. Syksyn ensimmäisellä satutunnilla luetaan satuja junista ja junamatkoista. Heti ensimmäisen satutunnin jälkeen liikuntatoimi järjestää temppuradan pääkirjaston terveyskeskuksen puoleisella alapihalla. Temppuilemaan pääsee klo 10-10.30. Toivotaan, että sää suosii, sillä sateella temppurataa ei ole.

Seuraavat satutuntikeskiviikot ovat 26.9., 24.10., 21.11. ja 12.12. Satutunnit ovat aina samaan aikaan eli klo 9.30-10. Syyskuussa satutunnin aiheena ovat mummit ja vaarit, lokakuussa erilaiset luonteenpiirteet. Marraskuussa luetaan satuja kulkuneuvoista ja joulukuun satutunnilla odotellaan jo kovasti joulua.

Satutunnit on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Päiväkotiryhmien toivotaan ilmoittavan tulostaan etukäteen kirjastoon. Tervetuloa!