”Mitä enemmän luet, sitä pitempään elät”

Kirjasto järjesti viime torstaina luennon lukemisen hyödyistä ja aihe tuntui kiinnostavan, kuulijoita oli mukavasti. Kiitokset kaikille osallistujille ja luennoitsija Annastiina Kettuselle, joka kertoi lukemisen moninaisista vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin. Siilinjärven kirjasto jatkaa yleisötilaisuuksia alkuvuodesta, tulossa on mm. kirjavinkkausta aikuisille ja kirjailijavieraita.

Kirjaston omat kirjallisuusryhmät jatkavat vuoden loppuun saakka. Kirjallisuutta ja käsitöitä -ryhmä kokoontuu tämän viikon perjantaina 9.11. klo 12-13, jolloin lukulistalla on otteita mm. Marko Hautalan tänä vuonna ilmestyneestä loistavasta romaanista Leväluhta. Seuraava lukupiiri kokoontuu 22.11. klo 18.30 – 19.30, ja silloin keskustellaan Anne Swärdin teoksesta Vera. Molempiin ryhmiin mahtuu lisää jäseniä, tervetuloa mukaan!