Lukuneuvoja Marika Helovuo vinkkaa kaunokirjallisuutta aikuisille pääkirjastossa 24.1.

Tule mukaan Siilinjärven pääkirjastoon kuuntelemaan, mitä romaaneja kouluttaja ja lukuneuvoja Marika Helovuo haluaa nostaa esiin viime vuosilta. Marika Helovuo on yksi Suomen tunnetuimpia kirjavinkkaajia, ja nyt sinullakin on mahdollisuus päästä kuulemaan ammattilaisen lukuvinkkejä!

Mukana on dekkareita, historiaa, rakkausromaaneja, yhteiskunnallisia kertomuksia, moraalitutkielmia, taiteilijaromaaneja – eli tästä esittelystä löydät varmasti itseäsi kiinnostavaa luettavaa. Teoslista jaetaan osallistujille.

Tilaisuus on torstaina 24.1. klo 17-18 pääkirjaston lehtisalissa. Pullakahvitarjoilu alkaa 16.40, tarjottavaa on varattu 50 ensimmäiselle.

Voit myös osallistua ilmaiseen arvontaan, jossa voittona on yksi Marika Helovuon esittelemistä kirjoista.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!