Kirjailijavieras Markku Ropponen 20.3. pääkirjastossa

Onko Markku Ropposen Kuhala-sarja lempilukemistasi? Pidätkö dekkareista ylipäänsä? Tykkäätkö huumorista kirjoissa? Oletko koiraihmisiä? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, kannattaa tulla kuuntelemaan Markku Ropposta pääkirjastoon keskiviikkona 20.3. klo 17.00- 18.15. Ropponen kertoo kirjailijantyöstään ja tuotannostaan, ja yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun tilaisuuden lopussa. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Pullakahvitarjoilu klo 16.40 alkaen osallistujille (50 ensimmäiselle). Tapahtumassa arvotaan Markku Ropposen uusin kirja – signeerauksen kera. Kirjailija myy joitakin kappaleita upouutta kirjaansa, jota ei saa vielä kirjakaupoista (hinta 20 €). Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan valloittavia kirjatarinoita! (Kuva: Mikko Vähäniitty)