Satuilua ja temppuja

Pääkirjaston kevään viimeinen satutunti pidettiin keskiviikkona 15.5. Satutunnin aiheena oli juhla ja ihan aluksi juteltiin hetki edellisen sunnuntain äitienpäivästä. Sitten päästiin lukemaan satuja: ensimmäinen kirja kertoi siitä, kuinka synttärikutsu tippui Ellan taskusta metsään ja Ellan hämmästykseksi hän sai vieraaksi mm. velhon, prinsessan ja merirosvon. ”Boan synttäriyllätyksessä” Boa sai odottaa jonkun aikaa sopivaa lahjaa, kunnes sittiäisen tuomasta pienestä siemenestä kasvoi juuri sopiva loikoilupuu Boan käyttöön. Viimeisessä satutuntikirjassa Julia pääsi auttamaan äitiä juhlavalmisteluissa.

Satutunnilla oli 45 innokasta osallistujaa, joista suurin osa jatkoi kirjaston alapihalle liikuntatoimen järjestämään temppurataan. Kiitos kaikille satutunneilla tänä kevään käyneille, hyvää tulevaa kesää ja elokuussa taas tavataan satutunnin merkeissä!