Vielä ongelmia kirjaston sähköpostiviesteissä

Kirjaston sähköpostiviestit eivät ole lähteneet 31.5.–5.6. välisenä aikana asiakkaille. Tänä aamuna to 6.6. nämä jumiutuneet viestit, joukossa eräpäivämuistutuksia, huomautuskirjeitä ja varausten saapumisilmoituksia, lähtivät matkaan kertarysäyksellä.

Osa asiakkaista sai siis myöhässä olevan viestin asiasta, jonka oli hoitanut jo kuntoon. Osalle asiakkaista myöhässä olevat viestit saattoivat aiheuttaa huomautusmaksuja, jos ei ollut hoksannut uusia tai palauttaa lainoja ajoissa. Eräpäivämuistutus on kuitenkin lisäpalvelu, jonka saapumatta jääminen ei poista asiakkaan maksuvelvollisuutta. Huomautuskirjeiden myöhästymisestä aiheutuneet maksut poistetaan, mutta 6.6. alkaen maksut kertyvät jälleen normaalisti.

Epäselvissä tapauksissa pyydämme asiakkaita tarkastamaan lainojensa eräpäivät verkkokirjastossa tai ottamaan yhteyttä kirjastoon. Pahoittelemme teknisen vian aiheuttamaa vaivaa! Nyt viestien pitäisi taas kulkea niin kuin kuuluukin.