Kirjaston tapahtumia syyskuussa

Siilinjärven pääkirjastolla esiintyy tiistaina 17.9. klo 16.30 – 18.30 kirjailija Sirpa Kähkönen, joka kertoo syyskuussa julkaistavasta uutuusromaanistaan Muistoruoho. Romaani on jatkoa rakastetulle Kuopio-sarjalle. Kirjakauppa Info myy tilaisuudessa uutuuskirjaa.

Tiistaina 24.9. klo 18 saamme pääkirjastolle vieraaksemme tietokirjailija Harri Ahosen, joka on kirjoittanut neljä suosittua kirjaa vaellusreiteistä. Pitkään Norjassa asunut Ahonen luennoi Pohjois-Norjan rannikkoreiteistä.

Molempiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Muistathan myös kirjaston muut tapahtumat: satutunnit Vuorelan kirjastossa 12.9. klo 9.30 ja pääkirjastolla 18.9. klo 9.30, pääkirjaston Kirjallisuutta ja käsitöitä -ryhmän 13.9. klo 14-15 sekä lukupiirin 12.9. klo 17.30. Lisätietoa kaikista tulevista kirjaston tapahtumista löydät Tapahtumat-sivulta https://kirjasto.siilinjarvi.fi/?page_id=68 Tule mukaan!