Asiantuntijaluento Päivi Heikkilä-Halttunen: ”Rakkaus kirjaan ja kieleen alkaa sylistä” 22.10. klo 17-18

Miksi jo vauvalle ja aivan pienelle lapselle lukeminen on tärkeää? Lasten- ja nuortenkirjallisuuden sekä lukemisen tutkija ja kriitikko FT Päivi Heikkilä-Halttunen on kouluttanut mm. kirjastojen ja varhaiskasvatuksen henkilökuntaa vauvoille ja lapsille lukemisen tärkeydestä. Hän on ollut mukana myös Lukukeskuksen Lue lapselle -hankkeessa asiantuntijana. Päivi Heikkilä-Halttunen pitää pääkirjastossa tilaisuuden, joka on ensisijaisesti suunnattu lasta odottaville ja vauvojen ja taaperoiden vanhemmille sekä varhaiskasvatuksen ammattilaisille (päiväkodit, perhepäivähoitajat). Vapaa pääsy, kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa! (Kuva: Jaana Lindfors / Foto-Hellas)