Varaukset itsepalveluhyllyssä pe 1.11.2019 alkaen

Siilinjärven pääkirjastossa ja Vuorelan kirjastossa siirrytään varausten itsepalvelunoutoon pe 1.11.2019 alkaen. Näin varausten noutaminen myös itsepalvelutunnin aikana helpottuu.

Saapuneet varaukset järjestetään varaushyllyyn asiakkaan henkilökohtaisen varaustunnisteen perusteella. Varaustunniste näkyy varauksen saapumisilmoituksessa.

Muista lainata varaushyllystä poimimasi varaus! Kirjaston henkilökunta auttaa oman varauksen löytämisessä, joten kysy tarvittaessa rohkeasti apua.

Varaustunniste

Jokaiselle asiakkaalle tehdään henkilökohtainen varaustunniste, joka on numerosarja muotoa 1571-xxxx-xxxx. Varaustunnisteen voi halutessaan muuttaa verkkokirjastossa tai henkilökohtaisesti kirjaston asiakaspalvelussa.

Ohjeita varaustunnisteen muuttamiseksi
• Tietosuojan takia oma koko nimi ei käy, mutta lempinimi tai nimimerkki käy. Mitä persoonallisempi, sen parempi!
• Yleinen nimi voi olla jo jollain toisella käytössä, lisää varaustunnisteeseen silloin esim. numeroita.
• Käytä vain kirjaimia ja numeroita, älä erikoismerkkejä.
• Kirosanat tai muut epäasiallisuudet on kielletty.