Satutunnit starttaavat pääkirjastossa

Alle kouluikäisille tarkoitetut satutunnit alkavat Siilinjärven pääkirjastossa keskiviikkona 23.8.. Satuja pääsee kuuntelemaan kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 9.30-10. Syksyn ensimmäisellä satutunnilla aiheena ovat kivat leikit, jotka jatkuvat heti satutunnin jälkeen Siilinjärven liikuntatoimen järjestämällä temppuradalla. Temppurata löytyy kirjaston terveyskeskuksen puoleiselta alapihalta klo 10-10.30. Sadesäällä temppurataa ei järjestetä.

Seuraavat satutuntipäivät ovat 20.9., 25.10., 22.11. ja 13.12. Syyskuussa vieraillaan satujen merkeissä maatilalla ja lokakuussa tutustutaan erilaisiin perheisiin ja perheenjäseniin. Marraskuussa päästään mukaan merirosvoseikkailuihin ja joulukuun satutunnilla luetaan aikaisempien vuosien tapaan joulutarinoita. Tervetuloa satutunneille!