Pääkirjaston kirjallisuusryhmät

Kirjallisuutta ja käsitöitä -ryhmä

Haluatko nauttia käsitöiden teosta samalla kun rupattelet muiden kanssa, tai kuuntelet, kun kirjaa luetaan ääneen? Tuo mukanasi käsityö tai tule mukaan muuten vaan kuuntelemaan. Ryhmään on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Pääkirjaston Kirjallisuutta ja käsitöitä -ryhmä kokoontuu keväällä 2018 joka kuukauden toinen perjantai klo 12-13:

12.1., 9.2., 9.3., 13.4. ja 11.5.

Pääkirjaston lukupiiri

Lukupiiri kokoontuu torstai-iltaisin musiikkiosastolla klo 17.30 – 18.30. Kevään lukupiiripäivät ja teokset ovat:

11.1. Silvia Avallone: Teräs

8.2. Kyong-sook Shin: Pidä huolta äidistä

15.3. Sadie Jones: Kotiinpaluu

12.4. Geert Kimpen: Kabbalisti

17.5. Haruki Murakami: Värittömän miehen vaellusvuodet

Lukupiiri on maksuton ja avoin kaikille, eikä osallistuminen edellytä kirjallisuuden tuntemusta. Lukupiiriin voi tulla mukaan myös vain kuuntelemaan, vaikka et olisi lukenut kirjaa. Kerran kuukaudessa kokoontuvaan ryhmään mahtuu uusia jäseniä, lämpimästi tervetuloa! Luettavan kirjan voit tilata pääkirjaston tietopalvelusta.