Hyvää Lainan päivää!

Lainan päivän kunniaksi LM Tietopalvelut avaa kaksi digitaalista lehtipalvelua kaikkien kirjastojen ja asiakkaiden vapaaseen käyttöön 8.2. – 15.2. väliseksi ajaksi. Palveluita voi käyttää missä ja milloin vain, rajoituksetta. Tarvitset vain kirjautumistunnukset.

www.epress.fi – digitaaliset sanomalehdet
– Käyttäjätunnus: lainanpäivä
– Salasana: lainanpäivä

www.emagz.fi – digitaaliset ammatti- ja aikakauslehdet
– Käyttäjätunnus: lainanpäivä
– Salasana: lainanpäivä

Tempauksella tarjotaan kaikille tasavertainen pääsy kotimaisen tiedon pariin sähköisesti. Kampanja on samalla osa Koko kansa lukee -teemaa ja pyrkimyksenä on madaltaa asiakkaiden kynnystä käyttää sähköisiä lehtipalveluja. Tiesithän, että Siilinjärven kirjaston asiakaskoneilla Emagzin lehtiä on luettavissa muulloinkin kuin kampanjan aikana?

Lisätietoja: http://bit.ly/2FXXpjz