Kevään viimeinen satutunti ja temppurata

Pääkirjaston kevään viimeisellä satutunnilla 16.5. oli ennätysyleisö, kun arviolta 70 lasta istui kuuntelemaan kesäisiä satuja. Tunnelma oli kaikin puolin lämmin, sillä aurinko paistoi täydeltä terältä satutuntinurkkaukseen. Satutunnilla selvisi, mitä kaikkea voi tapahtua telttaretkellä ja kuinka Simo-niminen norsu oppi ajamaan polkupyörällä. Lopuksi kurkattiin luukkujen takaa ötököitä, joita lapset voivat tutkia lisää vaikka omalla kotipihallaan tai metsäretkellä.

Satutunnilta reippaat ja iloiset lapset kirmasivat liikuntatoimen järjestämälle temppuradalle, joka oli pystytetty terveyskeskuksen puoleiselle alapihalle. Ja mikäpä oli temppuillessa, kun aurinko helotti ja kesä on tulossa.

Kiitos kaikille kevään aikana satutunneille käyneille – pienille ja isoille – ja oikein hyvää kesää!